Ingelrike-Arniak

Ingelrike-Arniak

Två böcker - en berättelse

Del 1: Qui sine peccato est

Hon springer genom eldregnet, springer med sina slagna skrapade ben, sina armar med brännmärken efter repet, sin kropp nedsmutsad, slagen och besudlad av hårda, klämmande händer, sin sönderslagna läpp. Hon springer med en själ som gör tiofalt mer ont


Om du har ljugit om det här, vad har du då ljugit mer om?Om du inte är den man jag alltid har trott, vem är du då?


Plötsligt tar det slut. Regnet, blixtarna, hennes ork. Hennes springande ben blir stumma trädstammar. Precis när hon sjunker ner på knä står de där bredvid henne. De sandgula benen med gråsvarta hovar. Ryttarens hand sträcks mot henne.

Två länder. En organisation som ses som frihetskämpar av det ena landet, som terrorister av det andra. Journalisten Leyah Londo som hamnar mitt i och får kämpa inte bara för sitt liv utan också för att behålla sitt förstånd, när hon får veta mer än hon vill veta om de två ländernas problematiska förflutna och hennes mans del i det som händer omkring henne..

Del 2: Primam lapidem mittat

Hon räckte honom papperet. 

”Det är på arniakska. Varför skulle någon ge mig ett brev på arniakska?”


Så du orsakar hellre oskyldiga människors liv än du berättar för världen vad Kendu har gjort? Tro inte att du kommer undan. Snart kommer världen att veta. Det finns ingen återvändo Leyah Londo. Du är förlorad.


Silaz såg upp med hopdragna ögon.

”Leyah”, sa han långsamt. ”Vad har du gjort?” 


Beställ dina signerade kopior här!

 
 
 
 

Romanen tar oss tillbaka till Ingelrike och Arniak; två länder med ett problematiskt förflutet och en komplicerad nutid. Gisslandramat som riskerade journalisten Leyah Londos liv och förändrade allt hon trodde på är över. Men faran för hennes liv är kvar. Kommer hotet från Ingelrike eller Arniak? Eller kanske från henne själv?

Lyssna på Qui sine peccato est - första boken om Ingelrike-Arniak

Kapitel 1 - 5  läst av författaren


Sagt om Qui sine peccato est och Primam lapidem mittat

Wow! Handlingen kommer verkligen igång direkt!! Svårt och viktigt ämne! Alltid bra att ställa sig i den andres skor och se världen från ett annat håll.


Lisa


Jag har nu läst ut din bok [Qui sine peccato est]. Alltså den var fantastiskt spännande. Du har gjort det igen! Den borde du skriva filmmanus på. Hollywood nästa....


Nu har jag läst Primam Lapidem Mittat ..så grymt spännande. Någon måste känna någon på någon tv kanal  så att du kan få komma till en morgonsoffa och presentera din bok för mer människor. Detta måste ju bli en film . Netflix hallå ! Alltså den var jätte jättebra. Bäst av alla dina alster hittills. Är det en trilogi kanske? Jag väntar med spänning...


Annelie


Jag gick in med ett öppet sinne och första boken överraskade mig. Det står aldrig stilla utan handlingen i princip flyger iväg i ett hastigt tempo.


Det höga tempot gör det dock lite svårt att lära sig alla namn, det ena än mer ovanligt än det andra.


Men överlag var detta spännande och härlig läsning. Språket flyter och jag anar en författare med stor känsla för ordet och dess makt. Jag skulle gärna vilja läsa något mer av Annika Rosendahl.


Utdrag ur recension av Kajsas bokblogg


Fantastiskt välskriven och spännande! Du är en helt otrolig författare, grym. Ser verkligen fram emot uppföljaren, det var ju en riktig cliffhanger!

HelenaJag läste ut din bok i helgen. Mycket spännande måste jag säga!

Martin


Tack för några trevliga läskvällar.

Jag förstår inte varför jag har så svårt att komma igång med att läsa – det var ju fantastiskt och jag var helt uppslukad av storyn. Du är en kanonbra författare!

Kram Lars


Jag njöt mycket av din bok, Annika. Läste den nästan i ett svep. Jag tycker det är fantastiskt att du hela tiden kan skriva helt olika berättelser och att du helt lyckas fånga min uppmärksamhet så att jag helst vill läsa ut den på en gång.

Karin


Min åsikt om Qui sine peccato est:

Spännande, stark & fängslande!

Betyg 4 av 5

Jennies boklista


Min åsikt om Primam lapidem mittat:

Gripande, spännande & stark!

Betyg 4 av 5

Jennies boklista