Ingelrike-Arniak

Ingelrike-Arniak

Två böcker - en berättelse

Del 1: Qui sine peccato est

Hon springer genom eldregnet, springer med sina slagna skrapade ben, sina armar med brännmärken efter repet, sin kropp nedsmutsad, slagen och besudlad av hårda, klämmande händer, sin sönderslagna läpp. Hon springer med en själ som gör tiofalt mer ont

 

Om du har ljugit om det här, vad har du då ljugit mer om?Om du inte är den man jag alltid har trott, vem är du då?

 

Plötsligt tar det slut. Regnet, blixtarna, hennes ork. Hennes springande ben blir stumma trädstammar. Precis när hon sjunker ner på knä står de där bredvid henne. De sandgula benen med gråsvarta hovar. Ryttarens hand sträcks mot henne.

Två länder. En organisation som ses som frihetskämpar av det ena landet, som terrorister av det andra. Journalisten Leyah Londo som hamnar mitt i och får kämpa inte bara för sitt liv utan också för att behålla sitt förstånd, när hon får veta mer än hon vill veta om de två ländernas problematiska förflutna och hennes mans del i det som händer omkring henne..

Del 2: Primam lapidem mittat

Hon räckte honom papperet.

”Det är på arniakska. Varför skulle någon ge mig ett brev på arniakska?”

 

Så du orsakar hellre oskyldiga människors liv än du berättar för världen vad Kendu har gjort? Tro inte att du kommer undan. Snart kommer världen att veta. Det finns ingen återvändo Leyah Londo. Du är förlorad.

 

Silaz såg upp med hopdragna ögon.

”Leyah”, sa han långsamt. ”Vad har du gjort?”

 

Romanen tar oss tillbaka till Ingelrike och Arniak; två länder med ett problematiskt förflutet och en komplicerad nutid. Gisslandramat som riskerade journalisten Leyah Londos liv och förändrade allt hon trodde på är över. Men faran för hennes liv är kvar. Kommer hotet från Ingelrike eller Arniak? Eller kanske från henne själv?

Lyssna på Qui sine peccato est - första boken om Ingelrike-Arniak

Kapitel 1 - 5 läst av författaren


Sagt om Qui sine peccato est

Fantastiskt välskriven och spännande! Du är en helt otrolig författare, grym. Ser verkligen fram emot uppföljaren, det var ju en riktig cliffhanger!

Helena

 

 

Jag läste ut din bok i helgen. Mycket spännande måste jag säga!

 

Martin

 

 

Jag njöt mycket av din bok, Annika. Läste den nästan i ett svep. Jag tycker det är fantastiskt att du hela tiden kan skriva helt olika berättelser och att du helt lyckas fånga min uppmärksamhet så att jag helst vill läsa ut den på en gång.

 

Karin

 

 

Wow! Handlingen kommer verkligen igång direkt!! Svårt och viktigt ämne! Alltid bra att ställa sig i den andres skor och se världen från ett annat håll.

 

Lisa

 

Jag har nu läst ut din bok. Alltså den var fantastiskt spännande. Du har gjort det igen! Den borde du skriva filmmanus på. Hollywood nästa.......

 

Annelie

 

 

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.