Jenny, Jenny

Jenny, Jenny

Kan man förlåta sig själv, när man har förstört så mycket? Får man förlåta sig själv?


Ambitiösa och rationella Jenny går andra året i gymnasiet när hon träffar den snygge och självsäkre Peter. Hon låter sig dras med i hans virvlande liv samtidigt som hon håller fast vid sina egna högt ställda mål. När allt en mörk natt går helt fel, förstår hon att ett brustet hjärta är ingenting jämfört med ett hjärta förlamat av skuld.

Hur ska hon hitta tillbaka? Kan hon hitta tillbaka?


Debutanten Annika Rosendahl tar oss med på en svindlande resa under några omvälvande år i göteborgstjejen Jennys liv. Kärlek, vänskap, skuld och lycka samsas i en spännande miljö där motorcyklar och musik kantar Jennys slingriga och smärtsamma väg tillbaka hem.

Lyssna på Jenny, Jenny

Kapitel 1 - 5 läst av författaren


Sagt om Jenny, Jenny

“En hyllad debut alla borde känna till" [...] Gripande och hög igenkänningsfaktor.”

Amelia


“Jag fick en jättebra bok av en kompis i födelsedagspresent. Jag läste ut den på två dagar.”

Josendra, bokbloggen boken.riv.se.


[Jenny, Jenny är]”väl värd att läsa” [och en] ”långläsning man saknar i efterhand”.

Karolina Sakinyte på GP Graffiti


Jag har nu läst ut din bok Jenny Jenny och jag är väldigt glad att jag köpte den när vi träffades i vintras :). Från början tänkte jag att den kanske passade bättre för lite yngre läsare men sen växte den och innehöll så mycket olika trådar och sammanträffanden både den unga raka vägen men även den cirkulära. Även bra skrivet då jag knappt en enda gång tänkte på språket som kan vara ett problem när man skriver själv. Nu vet jag ju inte om du vill ha min feedback som om jag vore nån slag sofistikerad kritiker;) Jag vill bara få fram att jag tyckte mycket om din bok :)

Ellinor Johansson, författare till Mojanerna, naturens magiska städare

Jag har nu läst ut Jenny, Jenny och när jag väl började läsa den kunde jag inte sluta. Riktigt bra skrivet!

Jag tycker du byggt upp dramatiken på ett fängslande sätt med den framtida parallellhistorien som håller läsaren på halstret.

Annika


Jag har nog aldrig tidigare läst en bok som berört mig så mycket som din gjorde. Den har fått mig att skratta högt några gånger. För att i nästa sekund få mig att nästan gråta. Jag tycker också att boken öppnat mina ögon och fått mig att se annorlunda på saker runt omkring och händelser som inträffat tidigare i mitt eget liv. Jag älskade att händelserna i boken hela tiden förändrades till något nytt, och att det inte jämt blev som man önskade. Att det inte hela tiden var tvunget att komma till det lyckligaste slutet utan att det kunde gå åt det helt andra hållet och efter det komma till rätsida på problemen. Du har enligt mig skrivit en bok som visar upp verkligheten på ett sanningsenligt sätt, och beskriver livets alla upp- och nedgångar och får dessutom bra saker att växa fram på ett naturligt sätt ur allt det dåliga så att man själv som läsare blir alldeles varm i kroppen av glädje.


Jag hoppas du kan förstå vad jag vill säga. Jag vill nog bara tacka dig för en helg med underbar läsning, och för de erfarenheter, om man nu kan säga så, som din bok har gett mig. Hoppas du kommer skriva fler böcker för då kommer jag absolut att läsa dem.

Tack!

Jessica Karlsson

© Copyright. All Rights Reserved.